Despre noi

Pasiune-sinceritate-devotament-responsabilitate-inovatie

Am creat BEST VISION EVENTS ca un concept unitar care intruneste: calitatea,experienta si inovatia pentru organizarea evenimentului perfect . De-a lungul experientei noastre acumulate in acest domeniu am inteles ca dorintele clientului sunt cele mai importante formand nucleul organizarii, completate de cele mai bune solutii pe care le oferim .
Ne propunem sa venim in intampinarea dumneavoastra cu cea mai mare varietate de idei, angajamente si un total pozitivism .
Multiplele dificultati intampinate in organizarea evenimentului personal vor fi preluate de catre noi oferindu-va confortul si siguranta mult dorita .


 

“De ce sa alegi Best Vision Events

Alegerea unui organizator pentru evenimentul tau este o decizie extrem de importanta si dificila. Suntem constienti ca pentru fiecare dintre noi care macar o data a trebuit sa organizam un eveniment nu este usor sa faci alegerea corecta mai ales ca de cele mai multe ori nu avem de-a face cu evenimente care se vor repeta in viata noastra. Piata acutuala abunda de firme care va pot oferi servicii similare si desigur care va vor “convinge” ca sunt cea mai buna alegere. Experienta ne-a invatat ca cel mai important factor este increderea. Aceasta insumeaza o serie de carateristici pe care va sfatuim sa le urmariti cand luati aceasta decizie.Profesionalismul, cunostintele in domeniu de care dispun cei ce va ofera serviciile sunt elementele esentiale pe care oricine ar trebui sa le urmeze pentru o ghidare mai usoara.
Fara a ne permite sa va indicam care ar trebui sa fie criteriile dumneavoastra va putem spune doa ca aici la Best Vision Events veti regasi o echipa implicata total care se axeaza in primul rand pe dezvoltarea increderii prin intermediul sinceritatii si pasiunii. Crezul nostru este ca fara pasiune si sinceritate clientul nu poate niciodata obtine ceea ce isi doreste.
Ne dorim sa fim fara limite pentru dumneavostra cautand mereu solutii si adaptandu-ne vizuinii pe care o aveti fara sa uitam de responsabilitatea evenimentului.
Dorim mereu sa ramaneti cu cel mai frumos GAND SI ZAMBET cand va veti gandi la evenimentul dumneavostra.

 


Oglinda Magică este un trend, un must have, o inovatie, o ultimă tendință în materie de cabine foto, oferind momente unice invitaților indiferent de tipul evenimentului. Fie ca vorbim de nunta,aniversare,botez sau petrecere corporate oglinda magica va fi cu siguranta centrul distractiei.
Animatiile interactive,acompaniate de posibilitatea personalizarii fiecarei fotografii prin propria semnatura precum si printarea lor intr-un interval de 10 – 15 secunde sau trimiterea instantanee pe facebook,mail sau twitter redefinesc experienta foto booth , transformand invitatii tai in fotografi profesionisti.
Oglinda beneficiaza de un touch screen aflat pe intreaga suprafata ce interactioneaza prin intermediul animatiilor cu invitatii indemnandu-i sa inceapa sesiunea foto. Printr-o simpla atingere cu degetul pe suprafata oglinzii acestia au posibilitatea de a-si personaliza fotografiile prin propria semnatura sau printr-un mesaj special.